Rabarbarkompot med kokossorbet

Rabarbarkompot med kokossorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kompot

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Kompot:
1 kg.rabarber i 2 cm stykker
1 1/4 dl.ribsgele
1 1/4 dl.sukker
1/4 dl.krystalliseret ingefær eller(syltede hakkede ingefær)
2 spsk.citronsaft
1 tsk.revet citron skal
 
 Sorbet:
1 ds480 g cream of coconut
1 1/4 dl.iskoldt vand
1 spsk.rom
 
Opskrift:
Kompot:
Bring alle ingredienserne i kog og lad gryden simre under låg i 10 min. Afkøl.

Kokossorbet:
Bland tingene i en skål og hæld det over i et fad med høj kant. Stil fadet i fryseren og rør grundigt i sorbeten hver ½ time de første 3 timer.

Server rabarberkompotten med en kugle kokossorbet på toppen

Tips:

Cream of coconut fås i specialforretninger og bruges normalt til tropiske drinks.

BEMÆRK; det er ikke kokosmælk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16907 gange,
og udskrevet 275 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu