480 g cream of coconut 1 ds 480 g cream of coconut
1 1/4
dl.
iskoldt vand 1 1/4 dl. iskoldt vand
1
spsk.
rom 1 spsk. rom
Opskrift:
Kompot:
Bring alle ingredienserne i kog og lad gryden simre under låg i 10 min. Afkøl.
Kokossorbet:
Bland tingene i en skål og hæld det over i et fad med høj kant. Stil fadet i fryseren og rør grundigt i sorbeten hver ½ time de første 3 timer.
Server rabarberkompotten med en kugle kokossorbet på toppen
Tips:
Cream of coconut fås i specialforretninger og bruges normalt til tropiske drinks.
BEMÆRK; det er ikke kokosmælk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 16731 gange, og udskrevet 273 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider