Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokosis med ananas

Kokosis med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 Æg
5 tsk.Sukker
2 tsk.Vanillesukker
100 g.Kokosmel
1/2 l.Piskefløde
1 Ananas (frisk)
 Chokolade (til pynt)
 


Opskrift:

Æggene skilles i blommer og hvider. Blommerne røres med sukker, vanillesukker og kokosmel til en æggesnaps. Hviderne piskes stive, ligesom piskefløden. Flødeskummet vendes forsigtigt i æggesnapsen, inden hviderne kommes i lidt efter lidt. Massen kommes i forme og røres jævnligt under nedfrysningen.

En frisk ananas deles i kvarte. Kødet skæres fra og hakkes i tern. I hver af de tomme skaller lægges 3 kuger kokosis, pyntes med ca. halvdelen af ananaskødet og hakket chokolade. Resten af ananaskødet lægges ved siden af anretningerne. Flødeskum kan også serveres ved siden af. Til desserten bydes på afkølet, hvid portvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (16 stemmer)

Opskriften er vist 10770 gange,
og udskrevet 309 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu