Kokosis med ananas

Kokosis med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Æg
5 tsk.Sukker
2 tsk.Vanillesukker
100 g.Kokosmel
5 dl.Piskefløde
1 Ananas, frisk
 
 Pynt:
 Chokolade
 
Opskrift:
Æggene skilles i blommer og hvider. Blommerne røres med sukker, vanillesukker og kokosmel til en æggesnaps. Hviderne piskes stive, ligesom piskefløden. Flødeskummet vendes forsigtigt i æggesnapsen, inden hviderne kommes i lidt efter lidt. Massen kommes i forme og røres jævnligt under nedfrysningen.

En frisk ananas deles i kvarte. Kødet skæres fra og hakkes i tern. I hver af de tomme skaller lægges 3 kuger kokosis, pyntes med ca. halvdelen af ananaskødet og hakket chokolade. Resten af ananaskødet lægges ved siden af anretningerne. Flødeskum kan også serveres ved siden af. Til desserten bydes på afkølet, hvid portvin.





karakterer:
Opskriften er vist 12858 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu