Æggene skilles i blommer og hvider. Blommerne røres med sukker, vanillesukker og kokosmel til en æggesnaps. Hviderne piskes stive, ligesom piskefløden. Flødeskummet vendes forsigtigt i æggesnapsen, inden hviderne kommes i lidt efter lidt. Massen kommes i forme og røres jævnligt under nedfrysningen.
En frisk ananas deles i kvarte. Kødet skæres fra og hakkes i tern. I hver af de tomme skaller lægges 3 kuger kokosis, pyntes med ca. halvdelen af ananaskødet og hakket chokolade. Resten af ananaskødet lægges ved siden af anretningerne. Flødeskum kan også serveres ved siden af. Til desserten bydes på afkølet, hvid portvin.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(16 stemmer)
Opskriften er vist 11396 gange, og udskrevet 330 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider