Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havtaskehale i baconsvøb med kompot af rødløg

Havtaskehale i baconsvøb med kompot af rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Havtaskehale i baconsvøb med kompot af rødløg, billede 4 Havtaskehale i baconsvøb med kompot af rødløg, billede 1 Havtaskehale i baconsvøb med kompot af rødløg, billede 2 Havtaskehale i baconsvøb med kompot af rødløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Havtaskehale
250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
600 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 dl. Rødvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1000 gram Aspargeskartofler
   


Opskrift:

Havtaskehaler:
Skær fileterne fri af midterbenet og fjern hinden.
Fileterne skæres i mindre stykker og et stykke bacon rulles omkring. Krydre med peber og en lille smule salt.

Steges i ca. 2 min. på hver side, hvorefter de tages af panden og gerne må hvile i 5 min. inden servering. Resten af baconet steges sprødt og bruges til pynt.

Kompot af løg:
Rødløgene skæres i både og sauteres i en gryde med lidt olie. Tilsæt rødvinseddike og lad retten koge, indtil eddiken er væk. Tilsæt herefter 1 bdt. snittet forårsløg, sukker og smør. Smag retten til med salt og peber.

Server retten med aspargeskartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (37 stemmer)

Opskriften er vist 79152 gange,
og udskrevet 1912 gange.


Energi:
KJ total 14313 (3407 kcal)
KJ pr. Pers. 3578 (851 kcal)
Vægt ialt 3006 gram
Vægt pr. Pers. 751 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 476 KJ (113 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 9.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lina  -  2016-08-23 17:32:14
Wonderful recipe,very simple,but fantastic.Highly reccomend to try ;)


23xx23  -  2014-08-23 16:53:47
Smagte utrolig godt. Det er ikke sidste gang jeg har lavet det. Dog lavede jeg fisken i ovnen og serverede kartoffel rösti til retten. Mums.


Inger K  -  2011-03-31 15:13:31
Rigtig nemt at lave - og så smager det fantastisk ;-)


  -  2008-03-06 16:01:59
Retten stammer fra restaurant Snerlen, Strandby. Kok: Tonny Kristensen


Merete  -  2007-03-06 19:49:53
Prøv at servere frisk pasta i stedet for kartofler. Det smager også dejligt. Evt. med friskrevet parmasan, og pastaen kogt i vand med boullionterning!


Michael S.H,  -  0000-00-00 00:00:00
Super ret. Let at forberede og stensikker succes!