Laksepasta

Laksepasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.røget laks strimler
1 portionspinatpasta
½ citron
1 spsk.sennep
2 dl.Fiskefond
25 g.smør
1 spsk.olivenolie
2 stænglerdild
100 g.lakserogn
 
Opskrift:
kom fiskefond, sennep og citron i en gryde kog ind til 2/3 del, pisk koldt smør i til den tyknes. Imens koges pastaen med salt i 3 min. tages op, vendes i olie og fordeles på tallerkener, laks og dildspidser vendes i saucen, som derefter fordeles over pastaen, der drysses med lakserogn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (24 stemmer)

Opskriften er vist 18705 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu