Kommentarer
Jette - 2017-03-16 21:08:52 En nem og god lagkage. Jeg pisker æg og sukker hvidt og pisker æggehvider for sig selv. Bages i en form 200 g i 15 min. Der skrues ned til 170 g og bages yderligere i 20 min. Deles i 2, når bunden er kold og lægges sammen som angivet.
Kathrine - 2017-01-15 22:50:35 Kan den fryses?
Sofia Figueroa - 2014-08-24 15:53:08 Kan jeg bruge rugmel i stede for rugbrød. Bliver kagen det samme? :-O
Vera - 2014-02-23 08:06:20 Smager Vidunderligt
Tina - 2013-03-25 21:00:01 Elsker denne opskrift bruger tipet om frosne
Hindbær pisket i flødeskummet MUMS...
Sandra - 2012-10-10 17:09:19 Vild lækker,lige som bedstemor lavede den
Tina - 2011-09-07 16:43:19 Smager dejligt man kan også blande frossen hindbær med flødeskum og vanilie i mellem bundende nam nam siger jeg bare.
Pelle - 2008-02-26 15:32:35 Jeg tænkte om amn ikke kan bage kagen i en form og så dele den bagefter? Kan man bruge en almmspringform evt??
VH Pelle
Pia Bølling Johnsen - 2007-11-24 11:05:07 En meget lækker og ikke for fed i smagen.
Nina M - 2007-09-16 09:27:58 Ser spændende ud. Skal man bare bruge almindeligt mørkt rugbrød uden kerner og andet?
trine - 2007-06-06 09:50:34 smager fantastisk med frisk hindbærsyltetøj og flødeskum med masser af tevet chokolade.
Hansen - 0000-00-00 00:00:00 Uhm. Som vor mor lavede den.
danmand - 0000-00-00 00:00:00 lækker lækker lækker lækker lækker mad
sukkerkunst - 0000-00-00 00:00:00 Denne brødlagkage er en Sønderjysk specialitet. Kaldet brøtårte, den er fast på bordet ved et Sønderjysk kaffebord
nita - 0000-00-00 00:00:00 denne kage er bare en lækkerbisken-min mand elsker den
|