Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små Rejesouffleer

Små Rejesouffleer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandKilde : Chefkokkens opskrifts samling

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.pillede rejer
 spsk.smør eller margarine
 spsk.hvedemel
2 dl.fløde
2 æg
 salt
 peber


Opskrift:

Smelt fedtstoffet og bag op med mel og fløde.

Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne i en af gangen.

Kom rejerne i massen og krydr med salt og peber.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i.

Hæld souffledejen i små portionsskåle af ovnfast materiale.

Bag souffleerne gyldne ca. 15 min. ved 200 gr.

Tips:

Server straks. Pynt evt. med dild og rejer.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17143 gange,
og udskrevet 562 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu