Mel, hirseflager, sukker, salt og mælk piskes sammen. Æg og smør piskes i. Panden varmes godt op, lidt fedtstof kommes på til den første pandekage. Lidt dej hældes på, og panden drejes, så dejen fordeles. Bages ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side.
Fyld:
Hytteost og honning røres sammen. Appelsinerne pilles og skæres i terninger, nødderne hakkes. Appelsiner og nødder røres i hytteosten.
Pandekagerne serveres varme med fyldet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 19035 gange, og udskrevet 272 gange.
Kommentarer
sj - 2010-04-26 13:53:32 Det smager bare super godt, og jeg glæder mig til at vi skal prøve den igen. Jeg tilførte også lidt kanel det gjorde den bare endnu bedre
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider