Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hirsepandekager med appelsinfyld

Hirsepandekager med appelsinfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hirse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 dl.hvedemel (50 g)
1 dl.hirseflager (50 g)
1/2 tsk.sukker
1/4 tsk.salt
3 dl.mælk
3 æg
25 g.smeltet smør
 smør/olie til stegning
 
 Fyld:
200 g.hytteost
1 spsk.flydende honning
2 appelsiner
25 g.nødder
 


Opskrift:

Mel, hirseflager, sukker, salt og mælk piskes sammen. Æg og smør piskes i. Panden varmes godt op, lidt fedtstof kommes på til den første pandekage. Lidt dej hældes på, og panden drejes, så dejen fordeles. Bages ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side.

Fyld:
Hytteost og honning røres sammen. Appelsinerne pilles og skæres i terninger, nødderne hakkes. Appelsiner og nødder røres i hytteosten. Pandekagerne serveres varme med fyldet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 17225 gange,
og udskrevet 243 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sj  -  2010-04-26 13:53:32
Det smager bare super godt, og jeg glæder mig til at vi skal prøve den igen. Jeg tilførte også lidt kanel det gjorde den bare endnu bedre