Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brødsuppe med æblefilet-sirup

Brødsuppe med æblefilet-sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
400 g.rugbrød
 l.vand
1 fl.hvidtøl
100 g.sukker
2 storesøde æbler
 sirup
2 dl.flødeskum
 en anelse citronskal
 


Opskrift:

Brødet skæres i små firkanter og udblødes i vandet i ca. 6 timer. Sættes over at koge med øl og citronskal og koges, indtil brødet kan passeres gennem en sigte. Sukkeret tilsættes og gives et opkog med grøden.

Konsistensen på brødsuppen findes ved at tilsætte en smule af kogelagen, hvori æblefileterne er kogt.

Ved anretningen kommes sprøde æblefileter i brødsuppen. Crème fraîche eller flødeskum serveres hertil sammen med en anelse sirup.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8476 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu