Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kærnemælksbrødsuppe II

Kærnemælksbrødsuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 l.kærnemælk
½ l.vand
350 g.rugbrød
 skal af 1 citron
100 g.sukker
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rugbrødet skæres i små stykker, udblødes i vandet i ca. 6 timer. Dette koges nu med citronskal i ca. 10 min., til det er godt udkogt. Massen passeres gennem en sigte. Derefter tilsættes kærnemælk og sukker og suppen får et opkog. Piskefløden piskes til skum og serveres til suppen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8464 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu