Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dijonsovs

Dijonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.kaffefløde
2 dl.hønsebouillon
2 spsk.dijonsennep
0.5 tsk.tørret esdragon
 
Opskrift:
Bouillonen sigtes og koges ned til 2 dl. Smages til med fransk dijonsennep og en spsk. smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17685 gange,
og udskrevet 298 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jeanette  -  2009-07-06 10:17:40
Smager dejligt, men synes man den er for tynd, så kan man lige jævne den med lidt maizena

Anders  -  0000-00-00 00:00:00
Er god til fisk, tilføj evt. tørret eller frisk dild