Dijonsovs
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Bouillonen sigtes og koges ned til 2 dl. Smages til med fransk dijonsennep og en spsk. smør.
|
|
Opskriften er vist 21943 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2009-07-06 10:17:40 Smager dejligt, men synes man den er for tynd, så kan man lige jævne den med lidt maizena Anders - 2005-01-01 01:01:01 Er god til fisk, tilføj evt. tørret eller frisk dild |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne