Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnbagt kuller på bund af pastinak og bacon

Ovnbagt kuller på bund af pastinak og bacon , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnbagt kuller på bund af pastinak og bacon
, billede 4 Ovnbagt kuller på bund af pastinak og bacon
, billede 1 Ovnbagt kuller på bund af pastinak og bacon
, billede 2 Ovnbagt kuller på bund af pastinak og bacon
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 pastinakker
1 skalotteløg
200 g.bacon
1 dl.vand
 salt
 peber
 
800 g.kullerfilet uden skind
3 skalotteløg
 hvidvin
 salt
 peber
 
 Sennepssauce:
1 dl.piskefløde
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 hvidvin
 


Opskrift:

Bund af pastinak og bacon:
Skær baconet i tern og sautér det i en gryde. Når baconet er gyldnet tilsættes pastinak og 1 skalotteløg, der i forvejen er skrællet og skåret i tern. Lad det sautere i ca. 1 minut, tilsæt 1 dl vand og lad retten småkoge til vandet er væk.

Kullerfilet:
3 skalotteløg hakkes og lægges i bunden af et ildfast fad. Fold fileterne så de bliver ca. 1,5 cm tykke. Lav et ikke gennemgående snit på midten af fileten, så er det nemmere at lægge fileten dobbelt. Krydr godt med salt og lidt peber og placér stykkerne oven på løgene. Dryp lidt hvidvin hen over fileterne og bag dem i ovnen 12-15 minutter på 170 grader C. alm. ovn.

Sennepssauce:
Læg løgene fra fisken i en gryde. Tilsæt fløde og dijonsennep og lad saucen få et kort opkog. Smag til med salt og peber.

Server aspargeskartofler eller ovnbagte kartofler til retten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 34699 gange,
og udskrevet 950 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ane-Marie  -  2018-12-16 10:10:26
Meget lækker ret 😊


Gitte  -  2017-10-21 19:24:59
Super lækker fiskeret ja jeg kan kun anbefale alle at lave den


Lisbeth Rosleff Sørensen.  -  2010-10-25 09:55:42
En super lækker ret. Jeg brugte hollandaise sovs i stedet og da jeg ikke havde hvidvin puttede jeg sovsen ved fisken, det blev det ikke ringere af. Som min mand sagde; fisk på den måde er bare super lækker.