Saltbagt knoldselleri

Saltbagt knoldselleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Knoldselleri
 Salt
 
 Citronflødecreme:
100 g.knoldselleri
2 dl.vand
3 spsk.cremefraiche 38%
2 spsk.citronsaft
 
 Hasselnødder
 Friske svampe
 cavi art (tangkaviar)
 persille
 
Opskrift:
Knoldsellerien skrælles og skæres i 3-4 cm. tykke skiver, skiverne stikkes ud med udstikker 7 cm. i diameter. De nu runde selleristykker lægges på bagepapir og drysse med rigeligt groft salt og pakkes ind. Bages møre ved 250 grader C. alm ovn i ca. 30 minutter.

Citronflødecreme:
Selleri i tern koges meget møre i vandet ca. 10 minutter, der skal være lidt vand tilbage i gryden når de er kogte. Blendes med stavblender og cremefraiche og citronsaft røres i.

Server knoldsellerierne med Citronflødecreme cavi art, persille, grofthakkede hasselnødder og friske svampe, gerne kantareller, men vi har brugt skyøre på billede da kantareller var uden for sæson


karakterer:
Opskriften er vist 61 gange,
og udskrevet 0 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu