Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte peberfrugter (peperoni ripeni) antipasta

Fyldte peberfrugter (peperoni ripeni) antipasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 storepeberfrugter
4 tykke skiver hvedebrød
4 tomater
8 ansjosfileter
100 g.kogte ris
1 fedhvidløg
1 håndfuld hakket persille
 oliven olie
 


Opskrift:

Skyl peberfrugeterne, skær toppen af og fjern stilk og frøstol. Put peberfrugterne og lågen‚ i kogende vand og blanchér dem i tre minutter. Ophed olien i en kasserolle, hæld det hakkede hvidløg og de hakkede tomater i og svits dem bløde. Tilføj de resterende ingredienser og rør godt rundt. Tag kasserollen af og fyld peberfrugten med massen. Læg lågene på. Læg peberfrugterne i et ildfast fad og hæld et par cm. vand i bunden. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180°. Efter 20 min. er pebrene klar.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15099 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu