Fyldte peberfrugter (peperoni ripeni) antipasta

Fyldte peberfrugter (peperoni ripeni) antipasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 storepeberfrugter
4 tykke skiver hvedebrød
4 tomater
8 ansjosfileter
100 g.kogte ris
1 fedhvidløg
1 håndfuld hakket persille
 oliven olie
 
Opskrift:
Skyl peberfrugeterne, skær toppen af og fjern stilk og frøstol. Put peberfrugterne og lågen‚ i kogende vand og blanchér dem i tre minutter. Ophed olien i en kasserolle, hæld det hakkede hvidløg og de hakkede tomater i og svits dem bløde. Tilføj de resterende ingredienser og rør godt rundt. Tag kasserollen af og fyld peberfrugten med massen. Læg lågene på. Læg peberfrugterne i et ildfast fad og hæld et par cm. vand i bunden. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180°. Efter 20 min. er pebrene klar.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16170 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu