kogt kalkunkød skåret i strimler300 g. kogt kalkunkød skåret i strimler
2
små
løg skåret i ringe2 små løg skåret i ringe
2
gulerødder, revet groft2 gulerødder, revet groft
1
stk.
porre skåret i tynde ringe1 stk. porre skåret i tynde ringe
25
g.
margarine25 g. margarine
3
spsk.
hvedemel3 spsk. hvedemel
3
dl.
kalkunsuppe eller mælk3 dl. kalkunsuppe eller mælk
salt salt
peber peber
timian timian
Opskrift:
Dejen æltes sammen, stilles koldt ca. 1 time.
Grønsagerne svitses i margarine, mel drysses over, væsken hældes i under omrøring. Koges igennem, smages til. Kalkunkødet vendes i. Kommes i en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter. Tærteformen pensles i kanten med sammenpisket æg.
Dejen rulles ud og lægges hen over som låg. Pensles, prikkes med en gaffel eller ridses.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14456 gange, og udskrevet 330 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider