Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkuntærte II

Kalkuntærte II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkuntærte II, billede 4 Kalkuntærte II, billede 1 Kalkuntærte II, billede 2 Kalkuntærte II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

120 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
500 gram Kalkuntern
500 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   
  Æggemasse:
7 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
14 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
150 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Dej:
Melet i en skål, fedtstof skæres i tern, smuldres til der ikke er store klumper i, tilsæt vandet røres hurtigt igennem, stilles på køl mindst en time, rulles ud til tærte, madtærte eller minitærter/snegle.

Har du en foodprocessor, hældes alle ingredienser i så klarer maskinen arbejdet.

200 gr. i ovnen (180 hvis det er varmluft) Bages 12 min.


Fyld:
Kalkunkødet svitses i en gryde med lidt olie.
Gulerødder rives og porrene skæres i tynde skiver og tilsættes kalkunkødet, krydres med salt, peber og lidt paprika.

Fordeles i tærtebunden og overhældes med det sammenpiskede æg og mælk, drysses med revet ost.

Bages ved 200 grader i 60-75 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24386 gange,
og udskrevet 311 gange.


Energi:
KJ total 24514 (5836 kcal)
KJ pr. Pers. 3064 (729 kcal)
Vægt ialt 3735 gram
Vægt pr. Pers. 466 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 656 KJ (156 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu