Kalkuntærte

Kalkuntærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Bund:
250 g.mel
65 g.smør
1 lilleæg
7 g.salt
1 dl.vand
 
 Fyld
400 g.kalkunkød
4 porrer
2 gulerødder
 dl.mælk
 dl.pasteuriserede æg eller 4 hele æg
 salt
 peber
 paprika
 reven ost - gerne Gruyere
 
Opskrift:
Tærtebund:
Alle ingredienser arbejdes godt igennem til en fast dej, som stilles til afkøling (enten natten over i køleskab eller 1 time i fryseren). Dejen udrulles og en tærteform beklædes med dejen.

Fyld:
De godt rensede porrer skæres i tynde skiver og gulerødderne rives. Kalkunkødet skæres i små tern og svitses få minutter i en gryde i lidt olie. Grøntsagerne tilsættes og snurrer sammen med kødet - højst 5 minutter. Krydderierne tilsættes. Blandingen hældes i smørsmurte, dejbeklædte tærteforme. Æg og mælk piskes sammen og hældes over. Drys med reven ost og bag ved ca. 200 gr. i ca. 25 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 23717 gange,
og udskrevet 983 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mads  -  2012-03-30 16:21:00
den er bare god

Matte  -  2007-03-16 13:53:10
Rigtig god opskrift. Smager dejligt. Evt. god kom frokosttærte.