Sesambagt Skærising med peberfrugtkompot

Sesambagt Skærising med peberfrugtkompot , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Sesambagt Skærising med peberfrugtkompot
, billede 4 Sesambagt Skærising med peberfrugtkompot
, billede 1 Sesambagt Skærising med peberfrugtkompot
, billede 2 Sesambagt Skærising med peberfrugtkompot
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.skærisingfilet
50 g.sesamfrø (sort eller hvid)
1 æg
3 peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 dl.hvidvin
1 løg
1 knivspidssafran
25 g.smør
Opskrift:
Peberfrugtkompot:
Start med peberfrugterne: Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Bag dem i ovnen med skindsiden opad ved 250 grader C. alm. ovn indtil skindet bliver mørkt/sort. Tag dem ud, put dem i en plastpose og lad dem køle af. Skindet kan herefter nemt fjernes og peberfrugter skæres i mindre stykker.

Skær løget i tern og svits det i en gryde i lidt olie. Tilsæt peberfrugterne og kort herefter hvidvinen, safran eller evt. gurkemeje. Lad det koge til halvdelen af væden er væk. Tag det af blusset og rør smørret i til sidst. Smag til med salt og peber.

Skærising:
Vend fileterne i letpisket æg og derefter i sesamfrø efter behag og krydr med salt og peber. Læg fileterne på en bageplade og bag dem i 5-7 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Server retten med ovnbagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 20047 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu