Rejer i tomatsauce

Rejer i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 rød peberfrugt
2 fedhvidløg
4 bøftomater eller flåede tomater fra dåse uden saft
1 courgette
0.5 tsk.stødt koriander
 salt
 peber
300 g.rejer
 
 
Opskrift:
Kog risene som angivet på emballagen. Skær peberfrugten i tern og hak hvidløget fint. Halver tomaterne, fjern kernerne og skær tomaterne i tern. Strimmel courgetten med et citronjern eller skær den i tynde, tynde strimler. Varm olien i en stor pande og svits peberfrugt og hvidløg i ca. 5 min, indtil peberfrugten er blød. Tilsæt tomaterne og lad retten simre ved svag varme i 5 min. Vend courgettestrimlerne i grønsagerne. Tilsæt rejerne og smag til med koriander, salt og peber.

Server saucen med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 18684 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-24 16:39:25
Dette er en fantastisk god og nem ret. Kan varmt anbefales