Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskelasange

Fiskelasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskelasange, billede 4 Fiskelasange, billede 1 Fiskelasange, billede 2 Fiskelasange, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.fileteret fisk, f.eks. torsk, sej eller ørred
450 g.frossen hel spinat (1 kg frisk)
1/2 l.Sauce Naturel
1 æg
1/2 tsk.revet muskatnød
200 g.lasagneplader
 salt
 peber
50 g.revet ost (f.eks. Samsø eller Mozarella)
 
 
 


Tilbehør:
Brød
Opskrift:

Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær fiskefileten i tynde skiver.

Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs.

Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, fisk, lasagneplader, spinat, sovs, plader, fisk, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på fiskelagene.

Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (19 stemmer)

Opskriften er vist 31414 gange,
og udskrevet 890 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lunaba  -  2012-01-26 21:57:12
Tilberedte den uden uden muskatnød og revet ost, og med mælk (med en smule smør og mel) som erstatning for 'Sauce Naturel'. Puttede til sidst en smule ekstra mælk i. Helt sikkert ikke dårligt. I min verden kunne der dog godt være lidt mindre lasagneplade i forhold til fisk og spinat. Det vil jeg prøve næste gang, for en næste gang, det kommer der :)


Cathrine  -  2011-04-21 17:31:04
Kan man ikke selv lave noget sovs, istedet for at købe. Altså bare noget almindeligt opbagt hvid sovs?


Louise igen:  -  2007-01-31 18:07:25
Men her dog aldrig smagt med spinat - men hvorfor ikke, det er nok også godt! Måske? Det er da hver at prøve!


Louise  -  2007-01-31 18:05:59
Fiskelasange er meget godt, hvis man kan lide almindelig lasange, kan man med garenti også lide fiskelasange, altså hvis man kan lide fisk self.! Jeg elsker lasange og syntes fiskelasange er en god måde at få en anderledes lasange på! :) Prøv det!


mig  -  0000-00-00 00:00:00
det virker da fint