Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persillestegt skærising med salat af rødbede, æble og mango

Persillestegt skærising med salat af rødbede, æble og mango , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1,5 dl.rasp
0.5 bundtpersille
1 stk.citron usprøjtet
2 stk.madæble
4 stk.rødbede
 olivenolie
 salt
 peber
1 stk.mango
600 g.skærisingfilet
 


Opskrift:

Skærising og krydderrasp:
Rasp, persille, reven skal af en halv citron og 1 tsk salt blendes til det får en grønlig farve. Fileterne foldes så de har samme tykkelse over det hele. Vendes i krydderraspen og steges på en pande tilsat lidt olie ved svag varme i ca. 3 min på hver side. Krydr evt. med lidt salt.

Salat af rødbede, mango og æble:
Rødbeder,mango og æbler skrælles og rives på et rivejern. Blandes i en skål sammen med saften af 1 citron, 1 tsk olie, salt og peber.

Pynt retten med en krydderurtetop: Evt. persille, dild, kørvel.

Servere retten med ovnstegte kartofter.



Tips:

Kog små kartofler med skræl i ca. 5 min.. Hæld vandet fra og tilsæt en smørklat. Lad dem svitse i yderligere 10-15 min. indtil de er møre. Drys med salt inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13329 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu