olivenolie - til pensling1 spsk. olivenolie - til pensling
2
tsk.
Tørret timian & rosmarin - 1 tsk. Gemmes til at drysse2 tsk. Tørret timian & rosmarin - 1 tsk. Gemmes til at drysse
6-7
dl.
Pizzamel6-7 dl. Pizzamel
Opskrift:
Hæver 1½-2 timer i et opvredet viskestykke ved køkkentemperatur. Dejen æltes let, skæres i 8-10 stykker & formes til boller. Efterhæver på plade40-50 minutter. Der prikkes dybe huller med finger eller træskaft, pensles & drysses. Bages 15-20 minutter midt i ovnen ved 225 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14417 gange, og udskrevet 218 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider