Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Zabione

Zabione, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
4 pasteuriserede æggeblommer
60 g.rørsukker
4 spsk.mandellikør eller cognac
4 appelsinskiver
 
 
Opskrift:
Pisk æggeblomme, sukker og likør sammen i en skål. Sæt skålen over vandbad og pisk med en elpisker til cremen er tyktflydende og skummende. Sæt skålen over i et koldt vandbad og pisk fortsat til cremen er afkølet. Kom cremen i høje dessertglas og sæt den i køleskabet. Pynt hvert glas med en appelsinskive.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14586 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu