Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Zabione

Zabione, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
4 pasteuriserede æggeblommer
60 g.rørsukker
4 spsk.mandellikør eller cognac
4 appelsinskiver
 
 


Opskrift:

Pisk æggeblomme, sukker og likør sammen i en skål. Sæt skålen over vandbad og pisk med en elpisker til cremen er tyktflydende og skummende. Sæt skålen over i et koldt vandbad og pisk fortsat til cremen er afkølet. Kom cremen i høje dessertglas og sæt den i køleskabet. Pynt hvert glas med en appelsinskive.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14172 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu