Kanelspecier

Kanelspecier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Specier

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Kanelspecier, billede 4 Kanelspecier, billede 1 Kanelspecier, billede 2 Kanelspecier, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Hak smørret i stykker og kom mel, sigtet flormelis og kanel i. Ælt det let sammen i skålen. Strø mel på bordet, og ælt dejen, til den er helt jævn.

Rul dejen i stænger (4-5 cm. i diameter) og stil dem koldt, gerne natten over.

Skær stængerne i tynde skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-6 minutter alm ovn.

Tips:

1 portion giver ca. 180 stk.


karakterer:
Opskriften er vist 143 gange,
og udskrevet 6 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15235 (3627 kcal)
KJ pr. Portion 15235 (3627 kcal)
Vægt ialt 757 gram
Vægt pr. Portion 757 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2012 KJ (479 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 27.7 gram
Kulhydrat 54.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu