Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skindstegt kuller med bagt rødløg og champignon og balcamico smør

Skindstegt kuller med bagt rødløg og champignon og balcamico smør , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kuller filet
200 g.champignon
1 tsk.revet peberrod
4 stilketimian
4 spsk.balsamico
50 g.smør
 olie
 salt
 peber
2 spsk.akaciehonning
4 rødløg


Tilbehør:
ovnbagt kartofler.
Opskrift:

Bagt rødløg:
Start med at lave rødløgene. 3 rødløg halveres og krydres med akaciehonning, salt og peber. Bages ved 120 grader i ca. 1 time. Ved en højere temperatur kan bagetiden forkortes.

Kuller:
Fileterne krydres med salt og peber og steges på skindsiden. Steges i ca. 4 min. indtil kødet begynder at blive hvidt. Sluk for blusset og lad fileten hvile på panden.

Champignon og balsamico sauce:
Skær champignon i halve og 1 rødløg i både og svits dem på en pande i lidt olie sammen med revet peberrod og timian. Tilsæt balsamico og tilsidst smør. Retten må ikke koge efter at smørret er tilsat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10857 gange,
og udskrevet 282 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-02-02 12:51:36
Det smager så godt med champignon og balsamico sauce til - det er super tilbehør til meget forskilligt kød :-)


  -  2009-05-29 20:59:34
GUF- kombinationen af bagte -søde rødløg og fisken er bare lækkert