Skindstegt kuller med bagt rødløg

Skindstegt kuller med bagt rødløg , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kuller filet
200 g.champignon
1 tsk.revet peberrod
4 stilketimian
4 spsk.balsamico
50 g.smør
 olie
 salt
 peber
2 spsk.akaciehonning
4 rødløg
Opskrift:
Bagt rødløg:
Start med at lave rødløgene. 3 rødløg halveres og krydres med akaciehonning, salt og peber. Bages ved 120 grader i ca. 1 time. Ved en højere temperatur kan bagetiden forkortes.

Kuller:
Fileterne krydres med salt og peber og steges på skindsiden. Steges i ca. 4 min. indtil kødet begynder at blive hvidt. Sluk for blusset og lad fileten hvile på panden.

Champignon og balsamico sauce:
Skær champignon i halve og 1 rødløg i både og svits dem på en pande i lidt olie sammen med revet peberrod og timian. Tilsæt balsamico og tilsidst smør. Retten må ikke koge efter at smørret er tilsat.

Serveres med ovnbagt kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 13447 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-02 12:51:36
Det smager så godt med champignon og balsamico sauce til - det er super tilbehør til meget forskilligt kød :-)

  -   2009-05-29 20:59:34
GUF- kombinationen af bagte -søde rødløg og fisken er bare lækkert