Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskekæber med urter i karry

Torskekæber med urter i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers,

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskekæber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Torskekæber med urter i karry, billede 4 Torskekæber med urter i karry, billede 1 Torskekæber med urter i karry, billede 2 Torskekæber med urter i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.torskekæber
4 gulerødder
2 porrer
0.25 selleri
25 g.smør
 
 Karrysauce:
 Porretoppe
1 løg
25 g.smør
3 stjerneanis
1 tsk.timian, tørret
2 spsk.karry
3 spsk.hvedemel
1 l.fiskebouillon
5 dl.piskefløde
 mangochutney
 salt
 peber
 


Opskrift:

Karrysauce:
Snit porretoppe og løg groft, svits dem i lidt smør. Tilsæt stjerneanis, timian, karry og hvedemel. Tilsøt herefter fiskebouillon og kog godt igennem. Tilsæt piskefløden og kog op. Smag til med salt, peber og mangochutney.
Saucen sigtes inden den hældes over fisken.


Urterne skæres i tynde strimler, sauteres i lidt smør i sauterpanden, derpå lægges de rå kæber, dækkes med en god tyk karrysauce. Står og småsimrer til kæberne er færdige ca. 6 minutter.

Tips:

Porrer og selleri kan, i sæson, erstattes af forårsløg og fennikel




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 28833 gange,
og udskrevet 533 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rolf  -  2008-03-14 15:34:01
Øhhh, hvor blev karry'en og fløden af i ingredienslisten??


Rolf  -  2008-03-14 15:33:30
... for ikke at nævne chutney'en ?