Gratinerede pandekager med fiske/svampefyld
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Pandekager:
Bland mel og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet smør og rør dejen godt sammen. Bag 8 pandekager af dejen. Fiskefyld: Bring vand, eddike og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne under tætsluttende låg i 3-4 min. Tag dem op og skær dem i mindre stykker. Rens champignons og skær dem i skiver. Svits dem i 1/3 af smørret, og tag dem op. Smelt resten af smørret i gryden. Tilsæt melet og bag det godt sammen. Kom halvdelen af fiskesuppen og piskefløden i. Når stuvningen koger, tilsættes resten af væsken lidt efter lidt. Kog stuv-ningen godt igennem,og smag tilmed citronsaft,salt og peber.Vend forsigtigt champignons og fiskestykker i stuvningen. Fordel fiskestuvningen på pande-kagerne. Bøj siderne ind over fyldet og rul em sammen. Læg pandekagerne i et smurt, ovnfast fad. Fordel den revne ost over, og gratiner retten midt i ovnen ved 200° i ca. 20 min. Tilbehør: Grøn salat, hvis pandekagerne serveres som hovedret. Tips: Portionen rækker til 8 personer, serveret som forret. |
|
Opskriften er vist 26259 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer e-nielsen - 2008-04-16 13:02:12 Kan det tilberedes dagen før? Så jeg kun skal komme fyldet på lige før jeg sætter det i ovnen På for hånd tak Ellen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne