Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratinerede pandekager med fiske/svampefyld

Gratinerede pandekager med fiske/svampefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
125 g.Hvedemel
½ tsk.Groft salt
3 dl.Sødmælk
3 Æg
50 g.Smeltet smør
 Smør til bagning
 
 Fyld:
4 dl.Væde ialt: piskefløde og fiskesuppe
2 dl.Vand
1 spsk.Eddike
1 tsk.Groft salt
1 Laurbærblad
5 Helepeberkorn
400 g.Rødspættefileter
250 g.Champignons
75 g.Smør
5 spsk.Hvedemel
1 spsk.Citronsaft
1 tsk.Groft salt
 Friskkværnet peber
150 g.Reven, mild Danbo
 


Opskrift:

Pandekager:
Bland mel og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet smør og rør dejen godt sammen. Bag 8 pandekager af dejen.

Fiskefyld:
Bring vand, eddike og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne under tætsluttende låg i 3-4 min. Tag dem op og skær dem i mindre stykker.

Rens champignons og skær dem i skiver. Svits dem i 1/3 af smørret, og tag dem op. Smelt resten af smørret i gryden. Tilsæt melet og bag det godt sammen.

Kom halvdelen af fiskesuppen og piskefløden i. Når stuvningen koger, tilsættes resten af væsken lidt efter lidt. Kog stuv-ningen godt igennem,og smag tilmed citronsaft,salt og peber.Vend forsigtigt champignons og fiskestykker i stuvningen.

Fordel fiskestuvningen på pande-kagerne. Bøj siderne ind over fyldet og rul em sammen. Læg pandekagerne i et smurt, ovnfast fad. Fordel den revne ost over, og gratiner retten midt i ovnen ved 200° i ca. 20 min.

Tilbehør:
Grøn salat, hvis pandekagerne serveres som hovedret.

Tips:

Portionen rækker til 8 personer, serveret som forret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18765 gange,
og udskrevet 586 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2008-04-16 13:02:12
Kan det tilberedes dagen før? Så jeg kun skal komme fyldet på lige før jeg sætter det i ovnen På for hånd tak Ellen