Væde ialt: piskefløde og fiskesuppe 4 dl. Væde ialt: piskefløde og fiskesuppe
2
dl.
Vand 2 dl. Vand
1
spsk.
Eddike 1 spsk. Eddike
1
tsk.
Groft salt 1 tsk. Groft salt
1
Laurbærblad 1 Laurbærblad
5
Hele
peberkorn 5 Hele peberkorn
400
g.
Rødspættefileter 400 g. Rødspættefileter
250
g.
Champignons 250 g. Champignons
75
g.
Smør 75 g. Smør
5
spsk.
Hvedemel 5 spsk. Hvedemel
1
spsk.
Citronsaft 1 spsk. Citronsaft
1
tsk.
Groft salt 1 tsk. Groft salt
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
150
g.
Reven, mild Danbo 150 g. Reven, mild Danbo
Opskrift:
Pandekager:
Bland mel og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet smør og rør dejen godt sammen. Bag 8 pandekager af dejen.
Fiskefyld:
Bring vand, eddike og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne under tætsluttende låg i 3-4 min. Tag dem op og skær dem i mindre stykker.
Rens champignons og skær dem i skiver. Svits dem i 1/3 af smørret, og tag dem op. Smelt resten af smørret i gryden. Tilsæt melet og bag det godt sammen.
Kom halvdelen af fiskesuppen og piskefløden i. Når stuvningen koger, tilsættes resten af væsken lidt efter lidt. Kog stuv-ningen godt igennem,og smag tilmed citronsaft,salt og peber.Vend forsigtigt champignons og fiskestykker i stuvningen.
Fordel fiskestuvningen på pande-kagerne. Bøj siderne ind over fyldet og rul em sammen. Læg pandekagerne i et smurt, ovnfast fad. Fordel den revne ost over, og gratiner retten midt i ovnen ved 200° i ca. 20 min.
Tilbehør:
Grøn salat, hvis pandekagerne serveres som hovedret.
Tips:
Portionen rækker til 8 personer, serveret som forret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 20127 gange, og udskrevet 613 gange.
Kommentarer
e-nielsen - 2008-04-16 13:02:12 Kan det tilberedes dagen før?
Så jeg kun skal komme fyldet på lige før jeg sætter det i ovnen
På for hånd tak
Ellen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider