Kog ris, salt, sukker og mælk ca. 40 min. til en fast grød for ganske svag varme.
Smut og hak mandlerne og rør dem i sammen med smør. Lad grøden køle lidt af og rør æggeblommerne i.
Pisk æggehviderne stive, vend dem i grøden og fyld den i et smurt ovnfast fad eller portionsforme.
Sættes i ovnen i 30-45 min. ved 200 grader c. alm ovn på midterste ribbe.
Serveres varm eller kold med frisk frugt og frugtsauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(6 stemmer)
Opskriften er vist 17768 gange, og udskrevet 263 gange.
Energi:
KJ total 4943 (1176 kcal)
KJ pr. Pers. 1235 (294 kcal)
Vægt ialt 713 gram
Vægt pr. Pers. 178 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 693 KJ (165 kcal) Protein 5.9 gram Fedt 7.0 gram Kulhydrat 19.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Gitte - 2018-04-16 15:07:17 kan man godt bruge grødris
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider