Engelsk Risbudding
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog ris, salt, sukker og mælk ca. 40 min. til en fast grød for ganske svag varme.
Smut og hak mandlerne og rør dem i sammen med smør. Lad grøden køle lidt af og rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne stive, vend dem i grøden og fyld den i et smurt ovnfast fad eller portionsforme. Sættes i ovnen i 30-45 min. ved 200 grader c. alm ovn på midterste ribbe. Serveres varm eller kold med frisk frugt og frugtsauce. |
|
Opskriften er vist 24465 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2018-04-16 15:07:17 kan man godt bruge grødris |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne