Kartoffel-torskefad

Kartoffel-torskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
 kartofler
 løg
 hvidløg
 olien
 flåede tomater
 vand
 paprika
 estragon
 salt
 peber
 Fisk
 peberfrugt
 
Opskrift:
Damp kartoflerne i ovnen i ca. 10 min.

Sauter løg og hvidløg i olien i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt flåede tomater, vand, paprika og estragon og lad saucen koge i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

Fordel de dampede kartoffelskiver i smurte bradepander.

Læg fisk og peberfrugt henover kartoflerne og fordel saucen over.

Sæt fadene i ovnen ved combidamp 180o i 25 min.


karakterer:
Opskriften er vist 14850 gange,
og udskrevet 570 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

emil nielsen  -  2011-01-08 19:13:59
uhmmmm et rigtig godt måltid det er bestemt ikke sidste gang jeg skal ha' det , man skal bare passe på brugen af hvidløg

palmqvist2000  -  2008-02-28 13:32:43
Som vi sagde dengang i "stenalderen" mht mål og vægt, da jeg arbejdede som kok: "En håndfuld, en hatfuld og en røvfuld", kort og godt: Smag dig frem! (men jo, det havde været godt med ca.-mål og -vægt!)

Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Det ville være rart med mængdeangivelser! Og fisk er jo et ret vidt begreb!

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Smager dejligt, men mangler nogle mængdeangivelser

hansen  -  0000-00-00 00:00:00
???????? Hvad med mængder er det en håndfuld af hver?