Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel-torskefad

Kartoffel-torskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 kartofler
 løg
 hvidløg
 olien
 flåede tomater
 vand
 paprika
 estragon
 salt
 peber
 Fisk
 peberfrugt
 


Opskrift:

Damp kartoflerne i ovnen i ca. 10 min.

Sauter løg og hvidløg i olien i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt flåede tomater, vand, paprika og estragon og lad saucen koge i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

Fordel de dampede kartoffelskiver i smurte bradepander.

Læg fisk og peberfrugt henover kartoflerne og fordel saucen over.

Sæt fadene i ovnen ved combidamp 180o i 25 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13932 gange,
og udskrevet 528 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

emil nielsen  -  2011-01-08 19:13:59
uhmmmm et rigtig godt måltid det er bestemt ikke sidste gang jeg skal ha' det , man skal bare passe på brugen af hvidløg


palmqvist2000  -  2008-02-28 13:32:43
Som vi sagde dengang i "stenalderen" mht mål og vægt, da jeg arbejdede som kok: "En håndfuld, en hatfuld og en røvfuld", kort og godt: Smag dig frem! (men jo, det havde været godt med ca.-mål og -vægt!)


Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Det ville være rart med mængdeangivelser! Og fisk er jo et ret vidt begreb!


Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Smager dejligt, men mangler nogle mængdeangivelser


hansen  -  0000-00-00 00:00:00
???????? Hvad med mængder er det en håndfuld af hver?