Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dybstegt hvilling med hjemmelavet chips og purløgscreme

Dybstegt hvilling med hjemmelavet chips og purløgscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hvillingfilet med skind
800 g.bage kartofler
1 l.olie
1 dl.øl
2 dl.hvedemel
1 stk.æg
1 dl.creme fraiche
1 dl.yoghurt
 purløg
1 tsk.dijon sennep
1 fedhvidløg
 salt
 peber


Opskrift:

Chips (hj.lavet pommes frites):
Start med at opvarme olien (majs- eller vindruekerneolie); den er klar, når det syder omkring en tændstik. Skær kartoflerne i stave og steg dem i olien i ca. 10 min. indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og krydre med salt. Alternativt kan kartoflerne bages i ovnen ved 200 -220 g i ca. 25 min.

Dybstegt hvilling:
Start med at lave dejen til fiskene; øl, mel, æg og lidt salt og peber piskes sammen. Del fileterne på langs i passende stykke. Vend fisken i dejen og læg dem ned i olien. Steges indtil de er gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og krydr med salt.

Purløgscreme:
Cremefraiche, yoghurt, lidt hakket purløg, sennep og knust hvidløg efter behag røres sammen og smages til med salt og peber.

Server retten med en salat.

Alternativ:
Hvillingfileterne kan også vendes i mel/rugmel og steges på en pande i lidt olie i 1-2 min. på hver side.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13663 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu