Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskefad med kartofler og tomat

Torskefad med kartofler og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
400 g.torskefilet
750 g.kartofler
1 rød peberfrugt
 
 Sovs:
1 spsk.olie
1 løg
2 fedhvidløg
1.5 dl.purerede tomater (friske eller fra dåse)
2.5 dl.vand
1.5 tsk.salt
1.5 tsk.peber
 


Opskrift:

Kartoflerne koges med skræl, pilles og skære i skiver. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler.

Løget hakkes og svitses i olien og de pressede hvidløg tilsættes. Purerede tomater, vand, salt og peber tilsættes og tomatsovsen koger 10 min. ved svag varme.

Torskefilet skæres i tynde skiver.

Retten sammenlægges:
Start med kartoffelskiver - torsk - peberfrugt - tomatsovs - kartoffelskiver - osv. Slut med kartoffelskiver.

Retten bages i 25-30 minutter ved 200 grader C.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10965 gange,
og udskrevet 357 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu