purerede tomater (friske eller fra dåse)1.5 dl. purerede tomater (friske eller fra dåse)
2.5
dl.
vand2.5 dl. vand
1.5
tsk.
salt1.5 tsk. salt
1.5
tsk.
peber1.5 tsk. peber
Opskrift:
Kartoflerne koges med skræl, pilles og skære i skiver. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler.
Løget hakkes og svitses i olien og de pressede hvidløg tilsættes. Purerede tomater, vand, salt og peber tilsættes og tomatsovsen koger 10 min. ved svag varme.
Torskefilet skæres i tynde skiver.
Retten sammenlægges:
Start med kartoffelskiver - torsk - peberfrugt - tomatsovs - kartoffelskiver - osv. Slut med kartoffelskiver.
Retten bages i 25-30 minutter ved 200 grader C.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11748 gange, og udskrevet 381 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider