Torskefad

Torskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 stort løg
 frosne ærter
 evt.gulerødder
 olie
 torskefileter
 salt
 peber
5 dl.Mornaysauce
 
 Server med ris kartofler eller brød
 
Opskrift:
Hak et stort løg og brun det let i en gryde. Tilsæt nogle frosne ærter og evt. gulerødder og varm godt igennem.

Smør et ovnfast fad med lidt olie. Læg torskefileter i fadet og drys med lidt salt og peber. Hæld grøntsagerne over torsken og hæld en karton Mornaysauce ovenpå det hele. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Server med ris, kartofler eller brød


karakterer:
Opskriften er vist 35768 gange,
og udskrevet 650 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu