Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskefad med Hollandaise

Torskefad med Hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torskefad med Hollandaise, billede 4 Torskefad med Hollandaise, billede 1 Torskefad med Hollandaise, billede 2 Torskefad med Hollandaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.torskefilet
75 g.bacon i tern
1 brevhollandaisesauce
2 tsk.Dijon sennep
2 tsk.citronsaft
 Salt
 Hvid peber
 Mælk
 fedtstof til saucen
 
 


Opskrift:

Torske filet'erne dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Dampes i mikrobølgeoven i et ovnfast fad. Tages ud og væden hældes fra.

Hollandaisesaucen tilberedes efter anvisningen på pakken med fedtstof og mælk. Smages til med Dijon sennep og citron (eller evt. hvidvin) samt hvid peber. Hældes over fisken. De ristede bacontern drysses over.

Gratinér i ovnen ca. 10 min. ved 250 grader C.

Serveres med kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (21 stemmer)

Opskriften er vist 21732 gange,
og udskrevet 550 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu