Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Råsyltet tranebær

Råsyltet tranebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 deletranebær ( frosne )
1-1.5 delsukker
 evt.2-4 cl rom eller cognac
 


Opskrift:

3 dele tranebær ( frosne ), 1-1½ del sukker, alt efter smag, kommes i en skål. Sættes i mikrobølgeovn ved 850 w, skal have til det begynder at koge op, derefter røres der rundt, sæt ind igen og giv ½-1 min mere til sukker er opløst, tilsæt evt. 2-4 cl rom eller cognac, derefter til afkøling




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 24859 gange,
og udskrevet 362 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-12-22 22:17:13
de er sgu da ikke råsyltede!!!!


Lillian  -  2007-08-20 19:20:13
Så god, tilføj gerne lidt valnødder, spis den som dessert med en moden brie