Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladekonfektkage I

Chokoladekonfektkage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 42 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
150 g.mørk kogechokolade
150 g.blødt smør
200 g.sukker
3 æg
60 g.hvedemel
50 g.mørk kogechokolade
 


Opskrift:

Bagetid: 175°i ca. 30 minutter, og derefter 10 minutter ved eftervarmen.

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Rør smør og sukker godt sammen meden håndmikser, til det bliver lyst og luftigt. Rør æggene i et ad gangen og rørgodt mellem hvert æg. Vend hvedemel og den smeltede chokolade i smør-blandingen. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 6 x21 x 29).

Bag kagen midt i ovnen.Løft forsigtigt kagen ud af formen ved hjælp af bagepapiret. Lad kagen afkølepå en bagerist.

Ved servering:
Skær kanterne af. Skær chokoladekagen gennem 5 gange pålangs og 6 gange på tværs, så der bliver ca. 42 små stykker kage. Fjern demforsigtigt fra papiret. Kagestykkerne er sprøde udvendig og bløde indvendig.

Smelt chokoladen og hæld den i en sprøjtepose med et lille hul. Pynt kage-stykkerne med chokoladen og evt. guldstøv eller krymmel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 16405 gange,
og udskrevet 474 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu