Margarine og sukker røres sammen. Æggene tilsættes et af gangen.
Mel og bagepulver blandes. Røres i skiftevis med ananasjuce og mælk. Chokoladen hakkes i små stykker, som vendes i dejen. Dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 30x35 cam ), og bages i ca. 1 time ved 175 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 21515 gange, og udskrevet 665 gange.
Kommentarer
Maria - 2011-12-17 18:33:50 Undskyld, men skal margarine smeltes først?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider