Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ananaskage II

Ananaskage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Bund
75 g.mandler
150 g.sukker ( 1½ dl )
1 spsk.pulverkaffe
1 tsk.bagepulver
2 spsk.appelsinsaft
3 æggehvider
 
 Fyld
4 - 5 dl.piskefløde
1 ds.annanasmos(400-450 g)
 


Opskrift:

Mal mandlerne gennem mandelkværnen eller kom dem i blender eller foodprocessor. Bland de malede mandler med sukker, pulverkaffe, bagepulver og appelsinsaft i en skål. Pisk æggehviderne meget stive og bland dem forsigtigt med mandelblandingen. Tegn en cirkel, ca. 22 cm i diameter, på bagepapir og fordel heri. Man kan også bage bunden i en velsmurt springform eller en form beklædt med bagepapir. Bag bunden 30 - 35 min ved 175° i den nederste halvdel af ovnen. Lad bunden svale lidt på pladen, før den forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kold. Bunden lægges på et kagefad. Pisk fløden til skum. Fordel flødeskum og dernæst ananasmos på den kolde kagebund.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 25722 gange,
og udskrevet 407 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu