Mal mandlerne gennem mandelkværnen eller kom dem i blender eller foodprocessor. Bland de malede mandler med sukker, pulverkaffe, bagepulver og appelsinsaft i en skål. Pisk æggehviderne meget stive og bland dem forsigtigt med mandelblandingen.
Tegn en cirkel, ca. 22 cm i diameter, på bagepapir og fordel heri. Man kan også bage bunden i en velsmurt springform eller en form beklædt med bagepapir.
Bag bunden 30 - 35 min ved 175° i den nederste halvdel af ovnen. Lad bunden svale lidt på pladen, før den forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kold.
Bunden lægges på et kagefad. Pisk fløden til skum. Fordel flødeskum og dernæst ananasmos på den kolde kagebund.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(12 stemmer)
Opskriften er vist 26720 gange, og udskrevet 440 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider