Lårene brunes i olie sammen med to fed hvidløg. Gulerødder, peberkorn og timiankviste tilsættes, og det hele dækkes med koldt vand. Koges under låg i ca. 1 time.
Lårene tages op og lægges i et fad. Bouillonen sigtes og koges ned til 2 dl. Smages til med fransk dijonsennep og smør. Saucen hældes over lårene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 46350 gange, og udskrevet 1479 gange.
Kommentarer
Grete - 2017-11-10 11:44:57 De er fantastisk lækre, har lavet dem mange gange, men jeg giver dem 2-3 timer i ovnen, og så tilsætter jeg også som mange af jer andre lidt fløde til sidst.
Beth - 2015-05-11 08:59:03 Jeg gav lårene 1,30 min. De må meget gerne få 2 timer for at blive rigtig møre!
Per - 2012-10-11 16:20:05 Her skulle lårene have 30 min ekstra.
Hei70 - 2009-10-04 17:02:41 Jeg kan kun give Sonja ret: Lidt fløde i saucen, det gør jo altid underværker.. ;-)
sonja - 0000-00-00 00:00:00 det er bare så godt, en sjat piskefløde i og lidt majsjævning er det perfekt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider