Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cremet fiskesuppe

Cremet fiskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
7,5 dl.god fiskefond
2,5 dl.Oatly iMad
 
 Fyld:
1 gulerod
1 porre - det hvide og lysegrønne
1 bananskalotteløg
 
 Fisk:
200 g.fast, benfrit hvidt fiskekød, eksempelvis lyssej, torsk, brosme, lange eller lignende fisk - skåret i store mundrette stykker
 
 Topping:
 Frisk dild, koriander eller brøndkarse - de to første er karakteristiske i smagen, brøndkarsen mere neutral, meget smuk og meget sund, men enkel i sin smagfulde frem-toning.
 


Tilbehør:
godt hvidt brød
Opskrift:

Skær juliennerne og drys lidt salt hen over dem og overhæld dem med kogende vand, som straks hældes fra igen. Hold urterne varme. Damp fiskestykkerne, enten på en damp-indsats i gryde, eller læg fiskestykkerne i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i ca. 7-8 minutter ved ca. 190 grader. Hold fisken varm. Varm fiskefonden op og creme med iMad, lad det koge godt sammen et par minutter. Anbring urter og fisk i varme suppetallerkener og hæld suppen over, kom dild på toppen. Varm brødet og lad dette ledsage retten.

Tips:

fiskefond kan man enten købe frosset hos fiskehandleren eller på flaske i supermarkedet. Eller man kan lave sin egen ved at lægge fiskeben fra fladfisk - eksempelvis rødspætter og/eller pighvar på en bradepande sammen med løg, persillerødder og en gulerod. Still det i ovnen ved høj varme i ca. 10 minutter. Derefter koge råvaren i rigeligt vand ca. en halv time med lidt salt og citron. Og si fonden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 29422 gange,
og udskrevet 362 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mønboen  -  2009-03-21 09:27:08
Juliennerne???? At skære i julienne = skære grøntsager i tynde strimler. Lad dog være med at bruge fine fremmeord, når du ikke ved hvad de betyder!!!


Jens  -  2007-01-01 20:07:49
Det er en erstatning for fløde se http://www.oatly.com/dk/


Lene også Danmark  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er Oatly iMad


Frank af Danmark  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er Oatly iMad