Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skindstegt hvilling med bønneprovincial

Skindstegt hvilling med bønneprovincial , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hvillingfilet med skind
4 skiverbacon
1 stk.skalotteløg
100 g.grønne bønner friske
1 stk.julesalat/endviesalat
1 fedhvidløg
0.5 peberfrugt (rød)
 salt
 peber
 olivenolie
 


Opskrift:

Krydre hvillingefileterne med salt og lidt peber (eller andre krydderurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.

Begynd med Bønneprovincial:
Bacon, løg og evt. lidt hvidløg skæres i tern og svitses i lidt olie ved svag varme. Tilsæt de grønne bønner, der er flækket og halveret, tynde strimler af peberfrugten og til sidst julesalaten, der er skåret i stave. Svits det hele i ca. 5 min. afhængig af hvor meget bid man vil have i grønsagerne.

Hvillingfilet:
Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i lidt olie på en varm pande i ca. 2 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.

Server retten med små ovnbagt kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14075 gange,
og udskrevet 364 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hedehusene  -  0000-00-00 00:00:00
løg kan erstattes af forårsløg og julesalat med hjerte salat