Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skindstegt hvilling med bønneprovincial

Skindstegt hvilling med bønneprovincial , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.hvillingfilet med skind
4 skiverbacon
1 stk.skalotteløg
100 g.grønne bønner friske
1 stk.julesalat/endviesalat
1 fedhvidløg
0.5 peberfrugt (rød)
 salt
 peber
 olivenolie
 
Opskrift:
Krydre hvillingefileterne med salt og lidt peber (eller andre krydderurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.

Begynd med Bønneprovincial:
Bacon, løg og evt. lidt hvidløg skæres i tern og svitses i lidt olie ved svag varme. Tilsæt de grønne bønner, der er flækket og halveret, tynde strimler af peberfrugten og til sidst julesalaten, der er skåret i stave. Svits det hele i ca. 5 min. afhængig af hvor meget bid man vil have i grønsagerne.

Hvillingfilet:
Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i lidt olie på en varm pande i ca. 2 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.

Server retten med små ovnbagt kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15302 gange,
og udskrevet 413 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hedehusene  -  0000-00-00 00:00:00
løg kan erstattes af forårsløg og julesalat med hjerte salat