Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Reje souffle

Reje souffle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.rejer
1 knsp.cayenne
50 g.smør
2-3 spsk.mel
2 dl.mælk
3 æg, delte
 lidt olie
 lidt rom
 lidt rasp
 
Opskrift:
Olien varmes i en kasserolle og rejerne svitses heri et par minutter. Cayenne tilsættes, hvorefter lidtrom hælder over og rejerne flamberes.

Smør smeltes i en gryde, bages op med mel, hvorefter mælk tilsættes. Saucen koges op og smages tilmed salt og hvid peber, hvorefter den afkøles let.

Æggeblommerne tilsættes en ad gangen underpiskning, herefter vendes rejer og de stiftpiskede hvider forsigtigt i og blandingen fordeles i smurteildfaste forme.

Bages ved ca. 175 grader i ca. 30 min, alt efter størrelse.

Serveres straks.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18530 gange,
og udskrevet 431 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

asger  -  2007-02-09 10:54:06
prøv med kogt afdryppet spinat