Souvilaki med pastasalat og små grillede brød

Souvilaki med pastasalat og små grillede brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.fersk lammekød og/eller svinekød i tern
 
0.5 dl.olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.tørret rosmarin
1 fedknust hvidløg
 
 Pastasalat:
250 g.Pasta Eminente Garganelli
1 bdt.rucolasalat
0.5 agurk i tynde stave
2 fintsnittede forårsløg
50 g.fetaost
1.5 dl.yoghurt naturel
1 fedknust hvidløg
 Salt
 peber
 
 Brød:
15 g.gær
1.5 dl.vand
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
0.5 dl.yoghurt naturel
2 fintsnittede soltørrede tomater
10 hakkede sorte oliven uden sten
1 tsk.tørret oregano
0.5 tsk.tørret rosmarin
275 g.hvedemel
 
Opskrift:
Læg kødet i en marinade bestående af olivenolie, hvidvinseddike, rosmarin og hvidløg. Lad kødet trække mindst 1 time i køleskabet. Rør gæren ud i lunken vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hvile tildækket 45 minutter. Form fire flade boller og lad dem hvile i ca. 30 minutter. Kog pastaen som anvist på emballagen og skyl den godt i koldt vand. Bland pastaen med rucolasalat, agurk og forårsløg. Rør smuldret fetaost, yoghurt og knust hvidløg sammen til en dressing og smag den til med salt og peber. Pensl brødene med olie, indstil grill-risten så afstanden til gløderne er ca. 10 cm og grill brødene 4-5 minutter på hver side (hold dem lune mens kødet steges). Sæt kødet på 4 træspyd, indstil grill-risten så afstanden til gløderne er ca. 5 cm og grill kødet ca. 3 minutter på alle fire sider (ca. 12 minutter ialt). Kom lidt af dressingen hen over salaten lige inden servering og server resten til spydene sammen med de lune brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13779 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu