Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Festtarteletter med auberginepurré

Festtarteletter med auberginepurré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 stk.Karen Volf Festtarteletter
 
1 stk.Aubergine
½ stk.Squash
½ stk.Rødløg
2 st.Blegselleri
1 spsk.Citronsaft
2 spsk.Sesamfrø
85 g.Smør
 


Opskrift:

Aubergine bages i ovnen ved 150° (til den er blød). Tag auberginen ud og lad den afkøle, skindet trækkes af og vandet presses ud af auberginen. Auberginen skæres i grove tern og ristes i en gryde under konstant piskning. Citronsaften tilsættes og piskningen ophører, så citronsaften får mulighed for at karamellisere. Når citronsaften er karamelliseret, piskes smør i. De resterende grønsager skæres ud i ensartede stykker og steges på pande, herefter blandes grønsagerne i auberginepurèen og hældes i festtarteletterne. De drysses med sesamfrø og gratineres i ovnen til sesamfrøene tager farve. God fornøjelse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14051 gange,
og udskrevet 275 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu