Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Omelette classica al formaggio e cantarelli

Omelette classica al formaggio e cantarelli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandKilde : Det Danske Fjerkræråd

Indsendt :



Ingredienser:
12 æg
2 dl.mælk
100 g.kantareller
4 skalotteløg
1 bdt.purløg
4 forårsløg
40 g.parmesanost
20 g.taleggioost
 
Opskrift:
Rens kantarellerne. Snit skalotteløgene, purløgene og forårsløgene fint.

Lav 4 omeletter. Drys noget af parmesanosten på omeletterne, rul dem sammen og læg dem på en tallerken. Steg kantarellerne og de snittede løg i lidt olivenolie på en varm pande. Pynt så med kantareller, det sidste parmesan- og taleggioost og finthakket purløg.

Husk låget.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13583 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu