Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Omelette classica al formaggio e cantarelli

Omelette classica al formaggio e cantarelli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandKilde : Det Danske Fjerkræråd

Indsendt :





Ingredienser:
12 æg
2 dl.mælk
100 g.kantareller
4 skalotteløg
1 bdt.purløg
4 forårsløg
40 g.parmesanost
20 g.taleggioost
 


Opskrift:

Rens kantarellerne. Snit skalotteløgene, purløgene og forårsløgene fint.

Lav 4 omeletter. Drys noget af parmesanosten på omeletterne, rul dem sammen og læg dem på en tallerken. Steg kantarellerne og de snittede løg i lidt olivenolie på en varm pande. Pynt så med kantareller, det sidste parmesan- og taleggioost og finthakket purløg.

Husk låget.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13094 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu