Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild

Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild, billede 4 Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild, billede 1 Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild, billede 2 Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kullerfilet med skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
600 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   


Opskrift:

Begynd med at koge kartofler eller brug evt. kartofler fra dagen før.

Krydder kullerfileterne med salt og lidt peber (eller andre krydderurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.

Varm kartoffelsalat med dild:
De kogte kartofler skæres i skiver.
Løg og dild hakkes fint. Varm lidt olie i en gryde ved svag varme. Tilsæt kartofler og løg og vend det i olien i ca. 1-2 min. Tilsæt fløden og lad retten koge ind til fløden får en cremet konsistens. Smag til med hvidløg, salt og peber og tilsæt til sidst det hakket dild.

Kullerfilet:
Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i olie på en varm pande i ca. 2 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.

Servér retten med en grøn salat og brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 54067 gange,
og udskrevet 707 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Især kartoffelsalaten er god