Begynd med at koge kartofler eller brug evt. kartofler fra dagen før.
Krydder kullerfileterne med salt og lidt peber (eller andre krydderurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.
Varm kartoffelsalat med dild:
De kogte kartofler skæres i skiver.
Løg og dild hakkes fint. Varm lidt olie i en gryde ved svag varme. Tilsæt kartofler og løg og vend det i olien i ca. 1-2 min. Tilsæt fløden og lad retten koge ind til fløden får en cremet konsistens. Smag til med hvidløg, salt og peber og tilsæt til sidst det hakket dild.
Kullerfilet:
Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning og man opnår derfor en mere sprød skindside. Steges i olie på en varm pande i ca. 2 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 2 min. inden servering.
Servér retten med en grøn salat og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 55911 gange, og udskrevet 735 gange.
Energi:
KJ total 8052 (1917 kcal)
KJ pr. Pers. 2684 (639 kcal)
Vægt ialt 1506 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 534 KJ (127 kcal) Protein 8.6 gram Fedt 6.8 gram Kulhydrat 8.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Helle - 0000-00-00 00:00:00 Især kartoffelsalaten er god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider