Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladerisrand

Chokoladerisrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.ris
6 dl.sødmælk
½ tsk.vanillesukker
150 g.sukker
200 g.mørk chokolade
50 g.smør
5 bladehusblas
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Risene koges i rigeligt vand i 15 min.. Løber af i sigte og skylles.
Mælk, sukker, chokolade, vanillesukker og smør lunes til alt er smeltet. Risene tilsættes. Simrer ganske svagt, til risene har opsugt væden, ca. 30 min.

Husblas blødes op i koldt vand og røres i de varme ris. Lad det afkøle noget. Fløden piskes til skum og vendes i risene. Blandingen kommes i en rand eller form, smurt med lidt olie eller drysset med lidt sukker. Sættes i køleskabet i nogle timer. Vendes ud og serveres, pyntet med tynde appelsinstrimler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9849 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Brian  -  2012-03-16 15:06:46
Grødris


Bethina  -  2010-03-12 09:31:18
Alm ris eller grødris?