Risene koges i rigeligt vand i 15 min.. Løber af i sigte og skylles.
Mælk, sukker, chokolade, vanillesukker og smør lunes til alt er smeltet. Risene tilsættes. Simrer ganske svagt, til risene har opsugt væden, ca. 30 min.
Husblas blødes op i koldt vand og røres i de varme ris. Lad det afkøle noget. Fløden piskes til skum og vendes i risene. Blandingen kommes i en rand eller form, smurt med lidt olie eller drysset med lidt sukker. Sættes i køleskabet i nogle timer. Vendes ud og serveres, pyntet med tynde appelsinstrimler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10600 gange, og udskrevet 204 gange.
Kommentarer
Brian - 2012-03-16 15:06:46 Grødris
Bethina - 2010-03-12 09:31:18 Alm ris eller grødris?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider