Chokoladerisrand

Chokoladerisrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.ris
6 dl.sødmælk
0.5 tsk.vanillesukker
150 g.sukker
200 g.mørk chokolade
50 g.smør
5 Husblas, blade
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Risene koges i rigeligt vand i 15 min. Løber af i sigte og skylles.
Mælk, sukker, chokolade, vanillesukker og smør lunes til alt er smeltet. Risene tilsættes. Simrer ganske svagt, til risene har opsugt væden, ca. 30 min.

Husblas blødes op i koldt vand og røres i de varme ris. Lad det afkøle noget. Fløden piskes til skum og vendes i risene. Blandingen kommes i en rand eller form, smurt med lidt olie eller drysset med lidt sukker. Sættes i køleskabet i nogle timer. Vendes ud og serveres, pyntet med tynde appelsinstrimler.





karakterer:
Opskriften er vist 12118 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-16 15:06:46
Grødris

  -   2010-03-12 09:31:18
Alm ris eller grødris?