Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blommer med ris

Blommer med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 3/4 dl.grødris
1 l.mælk
 Reven skal af ½ citron
250 g.blommer
 dl.Armagnac
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kog mælken med citronskal i en tykbundet gryde. Hæld risene i og kog grøden ved svag varme og under låg i 45 minutter. Lad den afkøle. Halver blommerne og fjern stenene. Læg blommerne i en skål og hæld Armagnac over. Lad dem trække i 20 minutter. Pisk fløden og vend den i den kolde risengrød. Ris og blommer kommes lagvis i høje glas.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11579 gange,
og udskrevet 165 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu