Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blommer med ris

Blommer med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 3/4 dl.grødris
1 l.mælk
 Reven skal af ½ citron
250 g.blommer
 dl.Armagnac
 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Kog mælken med citronskal i en tykbundet gryde. Hæld risene i og kog grøden ved svag varme og under låg i 45 minutter. Lad den afkøle. Halver blommerne og fjern stenene. Læg blommerne i en skål og hæld Armagnac over. Lad dem trække i 20 minutter. Pisk fløden og vend den i den kolde risengrød. Ris og blommer kommes lagvis i høje glas.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10773 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu