Blommer med ris

Blommer med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.75 dl.grødris
1 l.mælk
0.5 citron, reven skal heraf
250 g.blommer
 dl.Armagnac
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kog mælken med citronskal i en tykbundet gryde. Hæld risene i og kog grøden ved svag varme og under låg i 45 minutter. Lad den afkøle. Halver blommerne og fjern stenene. Læg blommerne i en skål og hæld Armagnac over. Lad dem trække i 20 minutter. Pisk fløden og vend den i den kolde risengrød. Ris og blommer kommes lagvis i høje glas.





karakterer:
Opskriften er vist 13571 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu