Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Riskager

Riskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
35 mørdejsskaller:
 
 Dej:
150 g.hvedemel
75 g.kartoffelmel
1/8 tsk.bagepulver
100 g.margarine
1 helt æg
50 g.sukker
 
 Fyld:
1 tallerken risen grød
1 æg
2 spsk.sukker
1/2 tsk.Vanila
2 tsk.sukker
 


Opskrift:

Mørdej:
begge slags mel samt bagepulver sigtes sammen. Koldt smør hakkes i. Æg og sukker røres sammen og æltes i. Dejen rulles ud, udstikkes i runde kager og prikkes. Smurte linseforme beklædes udvendigt med dejen og bages med den dejklædte bund vendt opad på pladen i ca. 15 min. ved 200 gr. De løsnes forsigtigt fra formene, før de er helt kolde. Grøden røres blød med æggeblomme, sukker og Vanila. Den stiftpiskede æggehvide piskes sej med lidt sukker og blandes i. Grøden fordeles i bagte mørdejsskaller, der igen bages ca. 10 min. ved 225 gr. Kagerne spises varme. Der kan lægges frugtmos under grøden, eller man kan pynte med frugt øverst på kagerne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (22 stemmer)

Opskriften er vist 39867 gange,
og udskrevet 165 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Riskiks007  -  2017-03-02 10:19:11
Jeg elsker riskiks wooo!


hanne christensen  -  2009-03-07 17:40:02
hej jeg har prøvet dem og de er rigtig gode, men jeg var ude efter de riskager at man kan køber, så jeg tænkte dem kan man da selv lave, lige som man laver risdeller af ris i stedet for frekadeller dem laver jeg tit men jeg ved så ikke med riskager, om det skal være grødris eller løse ris, men man kunne jo prøve sig lidt frem tak