Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parisercreme

Parisercreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 Tørsleffs cremepulver
2-3 spsk.sukker
1/2 l.mælk
 
 Desuden:
1 1/2 dl.fløde, pisket til skum
 
Opskrift:
Cremepulver og sukker udrøres i lidt af den kolde mælk. Resten af mælken bringes i kog. Det udrørte pulver hældes i under omrøring og givet et opkog. Cremen afkøles og røres igennem. Kagecremen blandes med flødeskummet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14467 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu