Rismelstrekanter

Rismelstrekanter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
150 g.rismel
85 g.smør eller margarine
1 æg
85 g.sukker
0.5 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Mørdej:
koldt smør hakkes i rismelet. Æg, sukker og vaniljesukker røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Dejen rulles til en pølse, der lægges på en smurt, melet bageplade og rulles ud til en flade, der er 20x25 cm. Pladen stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 10 min. ved 200 gr. Den varme kage deles med en skarp kniv i 5 cm brede strimler, der igen deles i trekanter.





karakterer:
Opskriften er vist 14878 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu